Yogastol

Sommaryoga och andra aktiviteter i Österbotten, Finland

Jag befinner mig varje sommar i Österbotten, nära Kristinestad, där jag tankar energi i den rogivande naturen. Omgivningarna är lantliga och havet är alltid nära. Om du inte varit tidigare i svensktalande österbotten, så rekommenderar jag ett besök till Kristinestad. Det är en unik och vacker stad med pastellfärgade trähus från 1650-talet. Här finns flera mysiga hotell, campingplats vid havet, restauranger, cafeer och shopping.

Skrattnäsnejdens Hembygdsgård (tidigare Skrattnäs Skola) ligger 7 km utanför Kristinestad och där håller jag mina yogakurser sedan flera somrar tillbaka.

Välkommen till en härlig yogamiljö ute på landsbygden!

 

Sommaren 2023:

Yogaretreat

Starta tillsammans från Sverige och var med på 1-3 dagars yogaretreat vid havet i juli. Bo i stuga eller på hotell i närheten. Kontakta mig för mer information.

Yogavandringar

Följ med på en yogavandring på naturstigar i Kristinestad och utöva Breathwalk (vandrande meditation), ett kortare yogapass och meditationer. Du får med dig din egen upplevelse av naturens läkande kraft, yogans energi och meditationens förmåga att stilla och lugna sinnet.

Vandringen passar dig som är normalt rörlig och du behöver inte ha någon tidigare yogavana. Medtag vattenflaska, sittunderlag och bekväma skor. Vi gör en kortare paus med energiintag (medtages av mig). Ta även med matsäck om du vill stanna en stund efteråt och äta lunch tillsammans med gruppen.

Övriga aktiviteter

Privata yogasessioner i kundaliniyoga och medicinsk yoga kommer att hållas i stugan vid havet, 8 km från Kristinestad. Kontakta mig om du är intresserad av privatsession eller att boka in egen yogagrupp.

Context picture

Context picture

Context picture