Carina

Stilla Stunder med yoga

Jag vill att alla ska kunna prova hur värdefull och fantastisk yoga är. Det är inte svårt att utöva yoga eller meditera, det svåra är många gånger att komma igång.

Förutom kurser och yogadagar på Rotviks Gård i Tyresö så erbjuder jag yoga i lokal som du väljer, hemma hos dig, på din arbetsplats eller annan lämplig lokal. Du kan välja yoga när och var det passar dig, och dela upplevelsen med dina vänner eller arbetskollegor. Du som arrangör får GRATIS yoga och ni behöver vara minst 6 deltagare. Jag tillhandahåller yogamattor, meditationskuddar och filtar.

 

Halvdag - yoga, meditation och mindfulness

Du får ett yogapass med kundaliniyoga, mindfulness yoga eller yin yoga efter ditt önskemål. Därefter andningsövningar (pranayamas) och fikapaus med hälsomacka. Vi fortsätter med meditationsteknik och mindfulnessövningar. Total tid: 4 timmar. Kostnad: 700 kr per person inkl fika.

Hälsokväll med yoga och guidad meditation

Du får ett yogapass med kundaliniyoga, mindfulness yoga eller yin yoga efter ditt önskemål. Därefter introduktion till meditation och en guidad meditation med healing och djupavslappning. Total tid: 3 timmar. Kostnad: 450 kr per person.

Mjukstart, yoga och meditation för alla

Ett yogapass för dig som är nybörjare eller vill ha en mjukare yoga. Ett pass mindfulness yoga och genomgång av nyttiga stretchövningar. Därefter en introduktion till meditation. Total tid: 3 timmar. Kostnad: 450 kr per person.

Fixa stressen

En kurs om två tillfällen då du kommer att grundligt gå igenom olika metoder och sätt för att minska din stress och få en avslappnad vardag. Yogaövningar, andningsövningar, meditationer och mindfulness ingår, liksom ett kompendium med det vi gått igenom och extramaterial. Två tillfällen om 2,5 timmar. Total tid: 5 timmar. Total kostnad: 800 kr per person inkl kompendium.

Yoga på arbetsplatsen

Alla yogavarianter ovan passar också förstås på arbetsplatsen och på konferenser, kick-off och andra aktiviteter. Kontakta mig för mer information.

Tjejkväll, tantyoga, möhippa, present-prova-på, workshops, privata yogapass mm

Det finns många varianter och möjligheter att prova yoga och meditation på ett roligt och inspirerande sätt. Hör av dig om du har egna ideer som du vill förverkliga.

Vad gör yoga?

Yoga gör oss starka och viga, stärker nervsystemet och gör oss fokuserade. En del yogaformer inriktar sig på den fysiska träningen medan andra yogaformer är meditativa och lugna för sinnet. Jag är lärare inom kundaliniyoga och mindfulness yoga, dessa yogaformer förenar fysisk träning med träning för själen och sinnet.

Yoga har ingen målgång där du är färdigtränad, yoga bjuder på en livsresa, en vän som du kan ha med dig hela livet och ständigt lära dig mer om och förundras över.

Yin Yoga

Yin yoga är en lugn yoga där rörelserna utförs sittande eller liggande. Kroppens muskler slappnar av genom att rörelsen hålls i flera minuter där vi stärker och stretchar inre djupt liggande strukturer som leder, ben och bindväv. Yogaövningen blir också en övning i medveten närvaro där vi går inåt och lägger fokus på det som är för stunden.

Kundalini yoga

Kundalini yoga är en läkande yoga eftersom varje pass är uppbyggt för att lindra, förebygga och stärka oss på olika områden, fysiskt, mentalt eller själsligt. Det är en dynamisk yoga med okomplicerade rörelser, andningsövningar och meditationer. Den bygger snabbt och effektivt upp styrka, balans och smidighet.

Kundaliniyoga passar alla eftersom du utövar den efter din egen förmåga och dagsform och med respekt för din kropp.

Mindfulness yoga

Här får du en lugn och skön yogaform där jag blandar enkla yogarörelser med meditationer ur mindfulnessperspektiv.

Om du aldrig har yogat tidigare, eller om du känner dig stel och ovig, så är det en perfekt yoga att komma igång med. Den är också bra för dig som känner dig ofokuserad, stressad och lätt deprimerad. Du får jobba med kroppen för att bli vigare, starkare och få mer ork och energi. Du får också jobba mentalt och själsligt så att du kan komma i balans med dig själv.

 

 

Context picture

Context picture

Context picture